Vacature m/v Stagiair Media/Vormgeving/Cameratechniek/Editor

Gezocht: enthousiaste MBO-studenten voor mediastage 

Vacature m/v Stagiair Media/Vormgeving/Cameratechniek/Editor 

Periode:  11 februari 2019 t/m 6 juli 2019 (minimaal 5 maanden) 

Wil je ervaring opdoen met filmen, editen, regisseren, produceren of animaties maken in opdracht van bekende (landelijke) klanten zoals Televizier, Reed Business, VNG, Zwitserland Toerisme en de Nederlandse Reisopera? Is samenwerken in een team iets voor jou? Wil je leren ondernemen en een traject met een klant vanaf de verkoop tot de oplevering van het project zelf oppakken, waarbij professionals je coachen? 

Dan is een stage bij het iGlow Academy echt iets voor jou! 

Solliciteer nu!
We zoeken stagiairs die tenminste beschikken over de volgende eigenschappen:
– Student audiovisueel, media of vergelijkbare opleiding (MBO)
– Eigen laptop met software (Adobe-pakket, Office, bekend met Google apps)
– Teamplayer en zelfstandig kunnen werken
– Flexibel m.b.t. werktijden (geen 9-17 mentaliteit, indien nodig ook eens in de avond of het weekend werken)
– Initiatief durven nemen en een pro-actieve houding
– Kan binnen gevraagde kaders werken, maar wil ook creatief blijven denken en handelen. 

Wat bieden wij?
– Samen met medestudenten van verschillende MBO en HBO-opleidingen een eigen bedrijf runnen. – Een samensmelting van een leer- en werkomgeving in een professioneel productiebedrijf.
– Ruimte om eigen creativiteit in overleg met de klant te realiseren in verschillende projecten.
– Aandacht voor het ontwikkelen van ”ZZP-kwaliteiten”
– Aandacht en tijd voor persoonlijke begeleiding en ontwikkeling in regelmatige begeleidingsgesprekken. 

iGlow Academy 

iGlow Academy is is het leerwerkbedrijf van iGlow en valt onder de iGlow Media Holding. iGlow helpt organisaties met het produceren van videoproducties voor hun (online) communicatie. De behoefte aan online mediacontent groeit. Denk aan promotionele video’s, meercameraregistraties, livestreams en animaties. iGlow Academy bestaat uit ongeveer twaalf studenten van diverse mediaopleidingen. 

Naast de expertise die de studenten zelf meebrengen, wordt het Leerwerkbedrijf ondersteunt door de professionals van iGlow (bureau voor crossmediale communicatie & co-creatie). 

Elke nieuwe stageperiode start met een introductieweek met trainingen op het gebied van (online) samenwerking, persoonlijke ontwikkeling en uitdiepen van het businessmodel. 

Doris Smit (student Mediavormgeving, Cibap vakschool voor verbeelding):
“Ik heb hier geleerd om met echte klanten te werken. Ik had nog nooit zelf een briefingsgesprek met een klant gevoerd en nu wel. Het hele proces zelf doen, daar leer je veel van. Zo heb ik een stopmotion-animatie gemaakt voor een bekende hulporganisatie, die nu wordt uitgezonden op televisie. Ik ben blij dat ik deze kennis nu overal kan toepassen!” 

Thomas Bunnink (student AV-specialist, Noorderpoort):
“Je wordt hier in het diepe gegooid, met een professionele badmeester voor als je op het punt staat te verdrinken. Ik was projectleider van een liveregistratie van een congres. Toen het tijdens de opbouw stressvol werd, kreeg ik steeds goede adviezen om m’n hoofd koel te houden en me op de oplossingen te focussen.” 

Waarom kiezen studenten voor het iGlow Academy? 

https://vimeo.com/158807878 

Leer ondernemen in plaats van koffie halen
Een uniek aspect van deze stage is dat je leert om te ondernemen. Hoe zit een businessmodel in elkaar? Hoe ga je met klanten om? En hoe zorg je ervoor dat de klant na het afronden van een project tevreden is en daardoor weer terugkomt? iGlow Academy verzorgt projecten van A tot Z, van briefing tot distributie. Samen met je collega’s, de manager en professionals haal je nieuwe opdrachten binnen en zorg je ervoor dat alles goed wordt afgerond. 

Voel jij je aangesproken en ben je geïnteresseerd in een stageplaats bij ons?
Mail dan je motivatie met cv naar paul@iglowmedial.nl t.a.v. Paul van der Ham. Of bel voor meer informatie naar: 06 – 46 28 81 59.
Graag tot ziens!
www.iglowmedia.nl
www.iglowmedialeerwerkbedrijf.nl
www.facebook.nl/iglowmedialeerwerkbedrijf