Opdrachtgever Arjan Biel van NoConceptNoGlory riep ons om de tafel voor de invulling van het personeelsevent van Wensink Automotive. “De directeur wil tijdens het event een praatje houden van 2 uur lang. Maar we zoeken naar iets leuks, iets spannends”. Onze creatieve raderen liepen natuurlijk meteen een tandje harder.

Al snel ontstonden er wilde en gewilde plannen voor een gelikte presentatie, videoportretten met enkele medewerkers en … een live verbinding tussen de directeur op het dak en de medewerkers in de eventzaal. Iedereen zou dan live kunnen zien dat de directeur het vernieuwde logo op de dak zou onthullen. Zo gezegd, zo gedaan.

Het resultaat was een succes. Een luid applaus volgde op de onthulling. Kers op de taart was dat de autorit van het kantoor naar de eventlocatie toe ook op het scherm te volgen was. En hoe kon het ook anders dan dat de directeur aan het einde van zijn rit doorreed tot óp het podium.

De soepele en inspirerende samenwerking tussen allerlei creatieven maakte het geheel tot een memorabele productie. Niet voor niets spraken zowel Wensink als opdrachtgever Arjan Biel hun lof uit:

Topprestatie met alle partijen! Dank daarvoor! Diep onder de indruk van onze synergie!

iGlow Media verzorgde naast de live verbinding een projectie in de zaal en produceerde vooraf 10 interviewvideo’s met verschillende medewerkers van het bedrijf. De interviews waren onderdeel van de presentatie.

PROJECTTEAM