De kracht van acht

Wij zijn iGlow Media Leerwerkbedrijf!

De titel is wat cliché, maar om je te introduceren moet je soms even teruggrijpen op oude middelen. Wij zijn iGlow Media Leerwerkbedrijf, wij zitten met z’n achten in de Creatieve Coöperatie aan de Esdoornstraat 3 in Zwolle. Met z’n achten lopen wij een half jaar of 9 maanden stage bij het leerwerkbedrijf wat onderdeel is van het mediabedrijf iGlow Media. iGlow Media bemoeit zich relatief weinig met het leerwerkbedrijf, want zij vinden terecht dat zelfstandigheid een zeer belangrijk aspect is in de ontwikkeling. Alles zelf doen; de klanten bellen, afspraken maken, offertes maken, concepten schrijven, filmen, zelf editen en zelf contact met de klant houden. Uiteindelijk kom je dan op een mooi eindresultaat voor de klant uit met een marktconforme kwaliteit en ook nog is voor een relatief lage prijs zonder winstoogmerk.

Op dit moment zitten wij met z’n achten in het leerwerkbedrijf. Arjan Weener, Lorenzo Stenzen, Ramsey Zdiri, Juriaan Slob, Laure Beldman, Willem Schutte, Tijn Ovinge en Aaron Kuilman vormen het team. De eerste twee (Arjan en Lorenzo) zijn de begeleiders van de andere zes, zij leren ons verantwoordelijkheid te nemen voor je daden, contact met klanten te onderhouden en te verbeteren en commerciëler te denken. Ramsey, Juriaan en Laure zijn al bijna een half jaar bij het leerwerkbedrijf hun stageperiode eindigt op 15 november en dan komen er weer drie voor hun in de plaats. Ieder half jaar stromen er nieuwe talenten in en verlaten de inmiddels jong-professionals met opgeheven hoofd het bedrijf. Lorenzo, Willem, Tijn en Aaron zijn vanaf 2 september bij het leerwerkbedrijf te vinden hun stage loopt tot februari en Arjan verlaat als laatste het leerwerkbedrijf.

De acht van iGlow Media Leerwerkbedrijf zijn allemaal nog jong, maar ook talentvol en leergierig. De jongste is zeventien en de oudste drieëntwintig. Ontwikkeling staat hier aan de Esdoornstraat voorop, je te ontwikkelen tot professional dat is de insteek. Beeld en geluid daar leven wij voor. Filmen, regisseren en editen dat is ons ding. Als wij een opdracht krijgen gaan we er vol voor, want we zijn zeer gedreven om de klant tevreden te stellen. Op dit moment zijn we bezig met allemaal klussen voor verschillende bedrijven, bijvoorbeeld vrijdag gaan Ramsey, Tijn en Aaron richting Kampen om een video te maken voor een agrarisch bedrijf. Maandag gaan Arjan en Tijn op gesprek in Meppel bij een showroom om daar wellicht een volgende opdracht binnen te krijgen. We zijn dus constant bezig, maar we staan altijd open voor nieuwe opdrachten, zodat het team weer nieuwe ervaringen krijgt en de klant krijgt ook nog is een uitstekende video. De video’s worden goedgekeurd door de professionals van iGlow Media en de video’s zijn ook nog is tegen een goede prijs. Wij staan altijd open voor uw wensen en samen hopen we tot een mooi eindresultaat te komen, wij zijn iGlow Media.

~Het Leerwerkbedrijf ~

IMAG0597 (2)

Home Widget 1

This is your first home widget box. To edit please go to Appearance > Widgets and choose 6th widget from the top in area six called Home Widget 1. Title is also manageable from widgets as well.