Co-creatie

Wij geloven in de kracht van kennisdeling en samen werken, de kracht van co-creatie. Want 1+1=3. En wij geloven in passie als basis voor goede ideeën. Pas dan word je creatief, en blijf je open staan.

iGlow Media LAB

Om in het dagelijks werk buiten de reguliere kaders te kunnen blijven denken, duiken we iedere maand twee middagen ons LAB in. Daar waar geen idee te gek is. Het iGlow Media LAB is een middel om ons fris en vitaal te houden. Binnen een thema houden kleine groepjes een wilde brainstorm. Het resultaat is een concreet project of product. Binnen twee weken wordt het door de groep zelf gemaakt en vervolgens aan de wereld gepubliceerd via onze social media kanalen. Tot het einde van de maand kan de wereld op het beste idee stemmen. De winnaar heeft ontdekt wat werkt en krijgt de maandelijkse roem.

Waarom doen we dit? Om fris in ons denken te blijven. Om ons potentieel niet onbenut te laten. Om met de meest geniale ideeën te kunnen komen. Om gedrag van publiek te leren kennen. En omdat het leuk is.

Benieuwd naar meer? Bekijk de iGlow Media LAB Facebookpagina. Hieronder de poster van onze eerste editie, gehouden in en voor alle geïnteresseerden van de Creatieve Coöperatie.

MediaLAB poster

iglow_medialab_001